TENDÈNCIES EN BODES: FIRST LOOK

TENDENCIAS EN BODAS: FIRST LOOK

En el món dels casaments hi ha moltes tendències i aquesta és genial per a captar expressions. Fotogràficament és molt espectacular i recordar aquell moment serà molt especial.

En el mundo de las bodas hay muchas tendencias y esta es genial para captar expresiones. Fotográficamente es muy espectacular y recordar ese momento será muy especial.

Què és el first look?

El first look és una tendència que s'ha possat molt de moda en els casaments. Consisteix en que els nuvis es vegin abans de la cerimònia.  És a dir, organitzar una trobada per captar el moment més expressiu, el de veureus per primera vegada vestit de nuvis.

¿Qué es el first look?

El first look es una tendencia que se ha puesto muy de moda en las bodas. Consiste en que los novios se vean antes de la ceremonia. Se trata de organizar un encuentro para captar el momento más expresivo, el de veros por primera vez vestidos de novios.

 

 

Quines avantatges té?

Té molts avantatges, però la més interessant és que fins ara, el primer cop que els nuvis es veien era durant la cerimònia, davant de tota la família, en un moment emotiu però on us podeu quedar tallats. Amb aquesta sessió teniu la oportunitat d’expressar tot el que sentiu en veure la vostra parella vestida de nuvi/a per primer cop, sense gent al voltant i amb tot això reflectit a les fotos! A més, aquest moment d’adrenalina farà que després, estigueu més relaxats a la cerimònia.

Una altra avantatge és que es poden fer les fotos de jardí abans que vinguin tots els convidats perquè ja us heu vist... què permet això? Per una banda, que fem les fotos tranquils ja que ningú us espera i per altra banda que un cop començada la festa, des del principi no deixeu d'estar pels convidats, com el moment de l'aperitiu, el moment ideal que podeu estar per tothom. A més a més, aquest serà el millor moment vostre, ja que us acabareu de posar els vestits i us acabaran de maquillar/pentinar, així que estareu ideals per fer les fotos.

 

Com funciona?

Ho podem fer com vulgueu: els dos d’esquenes, girant-vos cap a la càmera, amb un amagat i l’altre apareixent...

¿Qué ventajas tiene?

Tiene muchas ventajas, pero la más interesante es que, tradicionalmente, la primera vez que los novios se veían era durante la ceremonia, delante de toda la familia, en un momento emotivo pero donde os podéis cortar un poco. Con este tipo de sesión, tenéis la oportunidad de expresar todo lo que sentís al ver a vuestra pareja vestida de novio o novia por primera vez, sin gente alrededor y con todo eso ¡reflejado en las fotos! Además, este momento de adrenalina hará que después estéis más relajados para la ceremonia.

 

Otra ventaja es que se pueden hacer las fotos en el jardín antes de que lleguen todos los invitados. Esto permite, por un lado, que hagamos las fotos tranquilos porque nadie os espera y por otro que una vez empezada la fiesta, no dejáis solos a los invitados. Además será vuestro mejor momento, ya que os acabareis de poner los vestidos y os acabarán de maquillar y peinar ¡así que en las fotos estaréis ideales!

 

¿Cómo funciona?

Lo podemos hacer cómo prefiráis: los dos de espaldas, girándoos hacia la cámara, con uno escondido y el otro apareciendo…

+ info

<

© 2017 Copyright Maria Pageo