skip to Main Content

SÓC FOTÒGRAFA DE PERSONES

Els fotògrafs de casaments, no només hem de ser fidels al que ens apassiona… per damunt de tot hem de ser propers als nuvis, perquè no només tinguin un reportatge perfecte, sinó també un record perfecte.

Maria Pageo | Fotografia Emocional al Maresme

Sóc la Maria Pageo, fotògrafa, d’Argentona.

Em considero fotògrafa de persones.

Els que em coneixen s’enriuen de mi perquè diuen que faig amistats allà on vaig: sóc així, m’agrada relacionar-me amb les persones, connectar-hi.

Quan agafo una càmera em sento capaç de qualsevol cosa. Les meves fotografies reflecteixen la meva manera de ser: natural, espontània, transparent, atenta…

Professionalment, gaudeixo tant darrere la càmera com davant l’ordinador: m’apassiona la meva feina.

Per què fotografia emocional?

Em definiria així ja que és la vessant més emocional, per contraposar-ho amb la meva vessant més racional quan faig altres tipus de fotografies (producte, arquitectura, interiorisme…).

Penso que per aquest tipus de fotografia és necessari crear un vincle entre nosaltres: model i fotògraf. La meva idea és la de desaparèixer, ser transparent per captar tots els moments; la vostra essència i per això caldrà fer una mica de treball previ, però tranquils, és molt senzill i us explicaré com ho farem.

Aquesta sóc jo: una fotògrafa apassionada i una apassionada de la fotografia.

Back To Top