SÓC FOTÒGRAFA DE PERSONES

SOY FOTÓGRAFA DE PERSONAS

 

Els fotògrafs de casaments, no només hem de ser fidels al que ens apassiona... per damunt de tot hem de ser propers als nuvis, perquè no només tinguin un reportatge perfecte, sinó també un record perfecte.

Los fotógrafos de boda, no solo tenemos que ser fiel a lo que nos apasiona... por encima de todo tenemos que ser cercanos a nuestros novios, para que no sólo tengas un reportatge perfecto, sinó también un recuerdo perfecto.

Autoretrat

Sóc la Maria Pageo, fotògrafa, d’Argentona.

 

Em considero fotògrafa de persones, ja que tinc allò que en diuen... empatia! Tanta que sovint semblo una més allà on vagi, encara que no conegui ningú. Els que em coneixen s’enriuen de mi perquè diuen que faig amistats allà on vaig: sóc així, m’agrada relacionar-me amb la gent.

 

Quan agafo una càmera em sento capaç de qualsevol cosa. Les meves fotografies reflecteixen la meva manera de ser: natural, espontània, transparent, carinyosa... parlo sense pensar i cuido molt la gent que estimo.

Professionalment, gaudeixo tant darrere la càmera com davant l’ordinador: m’apassiona la meva feina.

 

Per què fotografia emocional?

Em definiria així ja que és la vessant més emocional, per contraposar-ho amb la meva vessant més racional quan faig altres tipus de fotografies (producte, arquitectura, interiorisme...).

 

Penso que per aquest tipus de fotografia és necessari crear un vincle entre nosaltres: model i fotògraf. La meva idea és la de desaparèixer, ser transparent per captar tots els moments; la vostra essència i per això caldrà fer una mica de treball previ, però tranquils, és molt senzill i us explicaré com ho farem.

 

Aquesta sóc jo: una fotògrafa apassionada i una apassionada de la fotografia.

Soy Maria Pageo, fotógrafa, de Argentona.

 

Me considero fotógrafa de personas, ya que tengo eso que llaman… empatía! Tanta que muchas veces parezco una más allí donde voy, aunque no conozca a nadie. Los que me conocen se ríen de mí porque dicen que hago amigos en todas partes: soy así, me gusta relacionarme con la gente.

 

Cuando cojo una cámara me siento capaz de hacer cualquier cosa. Mis fotografías reflejan mi manera de ser: natural, espontánea, transparente, cariñosa… hablo sin pensar y cuido mucho de la gente a la que quiero.

Profesionalmente, disfruto tanto detrás de la cámara cómo delante del ordenador: me apasiona mi trabajo.

 

¿Por qué fotografía emocional?

Me defino así ya que es la vertiente más emocional, en contraposición con mi faceta más racional cuando hago otro tipo de fotografía (de producto, arquitectura, interiorismo…)

 

Pienso que para este tipo de fotografía es necesario crear un vínculo entre nosotros: modelo y fotógrafo. Mi idea es ir desapareciendo, hacerme transparente para poder captar todos los momentos, vuestra esencia y para eso necesitaremos un poco de trabajo previo, pero tranquilos, es muy sencillo y os explicaré cómo hacerlo.

 

Esta soy yo: una fotógrafa apasionada y una apasionada de la fotografía.

 

 

<

 

© 2017 Copyright Maria Pageo