SESSIONS DE NADAL: POSTAL I REGALS

SESIONES DE NAVIDAD: POSTAL Y REGALOS

 

Les sessions de nadal poden ser  tant personalitzades com vulgueu, tinc un munt d'idees però estic oberta a noves propostes, m’encanta fer coses diferents!

Las sesiones de Navidad pueden ser tan personalizadas cómo queráis, tengo un montón de ideas pero estoy abierta a nuevas propuestas, ¡me encanta hacer cosas diferentes!

Queremos hacer la postal de Navidad… ¿cómo funciona?

 Lo más importante es empezar a prepararlo con antelación, ya que al ser unas fechas de mucha actividad, nos aseguraremos de tenerlo todo a tiempo.

 

Proponemos dos opciones:

• Sesión postal de Navidad: hacemos 30 minutos de fotos.

Os envío digitalmente la propuesta de la postal y vosotros hacéis las copias que queráis.

 

• Sesión de Navidad: Se trata de un 2x1. Aprovechando todo el montaje hacemos dos sesiones diferentes: una primera sesión de fotos familiares completa y después aprovechamos esta misma sesión para hacer fotos con motivos navideños. De esta manera, tendréis el recuerdo de un momento familiar y además tendréis la postal. Así, hacemos dos sesiones al precio de una. Esta opción también es interesante ya que de estas fotos podréis hacer regalos de Navidad y para Reyes; son actuales y hechas por un profesional. Estas sesiones también son ideales durante el embarazo, ya que aprovecharemos las fotos de la barriguita para felicitar las fiestas.

¿Dónde se hace la sesión?

Se puede hacer tanto en interior cómo en exterior, en vuestra casa, en el estudio, en el campo…

 

Si hace buen tiempo podemos salir al exterior, a los niños (y también a los adultos) les pasa el tiempo más rápido y están más relajados en un espacio abierto.

 

También las podemos hacer en un estudio con atrezzo navideño, con pizarras con mensajes navideños… ¡con lo que queráis!

 

¿Cuánto dura?

Sesión postal de Navidad: 30 minutos

Sesión Navidad: 1,5 horas aproximadamente (parece mucho, pero cuando estéis cómodos y relajados se tiene que aprovechar).

Volem fer la postal de Nadal... com funciona?

El més important és començar-ho a preparar amb antelació, perquè al ser unes dates concretes de molta feina, ens assegurem a tenir-ho a temps.

 

Proposem dues opcions:

· Sessió postal de Nadal: fem 30 minuts de fotos.

Us envio digitalment la proposta de la postal i vosaltres feu les còpies que vulgueu.

 

· Sessió Nadal: És un 2x1. És a dir, aprofitant tot el muntatge fem dues sessions amb finalitats diferents: primer una sessió de fotos familiar completa i després aprofitem la mateixa sessió per fer fotos amb motius nadalencs. De manera que teniu el record del moment actual familiar i a part ja teniu la postal. D'aquesta manera tindríeu dos sessions al preu d'una. Aquesta opció també és molt agraïda perquè d'aquestes fotos en podeu fer regals per nadal i per reis, ja que són actuals i són professionals. Aquestes sessions també són ideals durant l'embaràs, ja que amb la panxa, aprofitarem per felicitar les festes!

On es fa la sessió?

La sessió la podem fer tant en exterior com en interior, es pot fer a casa vostre, al meu estudi, a l'exterior...

 

Si el temps acompanya podem anar a l'exterior, als nens i (als adults també) se'ls hi passa l'estona més ràpid i estan més relaxats en un espai obert.

 

També les podem fer en estudi amb atrezzo nadalenc, amb pissarres amb missatges nadalencs, ... amb el que vulgueu!

 

Quanta estona és?

Sessió postal de nadal : 30 minuts.

Sessió nadal: 1'5 hores aproximadament.

(sembla molt, però a la que passa una estona, és quan us sentiu còmodes i relaxats i s'ha d'aprofitar).

Bones Festes!!

Què cal portar?

Atrezzo

Podeu portar l'atrezzo que vulgueu, des del nom dels nens amb lletres de cartró-ploma, banderoles, barrets de pare Noel, ... si voleu, primer pregunteu per l'atrezzo que tindré en stock.

 

El meu consell és portar els nens vestits de blanc i vermell (fa més nadalenc) ja de casa. Així aprofitarem més el temps i evitarem disgustos d’última hora amb la roba.

 

Com seleccionem les fotos?

Us passaré un link amb una galeria online privada on escollireu la foto  o les fotos en funció de la sessió escollida. Veureu un video en l’apartat del blog sobre la galeria online.

 

Com entregues les fotos?

En el cas de la "Sessió postal de Nadal": us enviaria per correu la foto final i el disseny de la postal en alta qualitat i en baixa qualitat, segons les vulgueu imprimir o compartir a les xarxes socials.

En el cas de la "Sessió Nadal": us entregaré un pendrive amb totes les fotos i el disseny de la postal en alta qualitat i en baixa qualitat, segons les vulgueu imprimir o compartir a les xarxes socials.

 

¿Qué traemos?

Atrezzo

Podéis traer el atrezzo que os apetezca, desde el nombre de los niños con letras de cartón-pluma, banderas, sombreros de Papá Noel… si queréis, preguntadme por el atrezzo que tendré en stock.

 

Mi consejo es que traigáis a los niños vestidos de rojo y blanco (hace más navideño) ya de casa. Así aprovecharemos más el tiempo y evitaremos disgustos de último momento con la ropa.

 

¿Cómo seleccionamos las fotos?

Os pasaré un link con una galería online privada donde escogeréis la foto o las fotos en función de la sesión escogida. Veréis un video en el apartado del blog sobre la galería online.

 

¿Cómo entregas las fotos?

En el caso de la “sesión postal de Navidad” os enviaría por correo la foto final y el diseño de la postal en alta y en baja calidad, según si las queréis para imprimir o para compartir en redes sociales.

En el caso de la “sesión Navidad” os entregaré un pendrive con todas las fotos y el diseño de la postal en alta y en baja calidad, según si las queréis para imprimir o para compartir en redes sociales.

 

Podem fer un àlbum de les fotos?

Amb la Sessió Nadal tindrem prou material com per fer un petit àlbum ideal per regalar. Hi ha diverses mides a escollir. És bona idea per regalar a la família, és original i molt emotiu.

Podeu consultar l’apartat quin álbum per a més informació.

 

Còpies impreses + caixeta personalitzada

Les còpies impreses permeten una relació més íntima amb les fotos, ja que el fet de tenir-les a les mans dóna un munt de possibilitats com penjar-les pel menjador, emmarcar-les o posar-les penjades d’un cordillet... infinitat de possibilitats!

Podeu consultar l’apartat àlbum o còpies per a més informació.

 

Si feu la Sessió nadal podeu fer les còpies que vulgueu entregades amb una capseta de fusta amb la imatge corporativa de Maria Pageo fotografia o si ho preferiu amb els noms dels participants de la sessió.

 

¿Podemos hacer un álbum con las fotos?

Con la Sesión Navidad tendremos suficiente material cómo para hacer un pequeño álbum, ideal para regalar. Hay diferentes medidas a escoger. Es una buena idea para regalar a la familia, es original y emotivo.

Podéis consultar el apartado qué album para más información.

 

Copias impresas + cajita personalizada

Las copias impresas permiten una relación más íntima con las fotos, ya que el hecho de tenerlas en las manos da un montón de posibilidades, cómo colgarlas por el salón, enmarcarlas o ponerlas colgadas de un hilo… una infinidad de posibilidades!

Podéis consultar el apartado álbums o copias impresas para más información.

 

Si hacéis la Sesión Navidad podéis hacer las copias que queráis entregadas en una cajita de madera con la imagen corporativa de Maria Pageo fotografía o si lo preferís, con el nombre de los participantes en la sesión.

Quines altres propostes tenim?

Heu vist quins calendaris? Són una monada!

També podem fer un petit acordeó amb varies fotos per possar al menjador a l'habitació dels nens. Les còpies impreses de l'apartat anterior poden anar acompanyades d'un bloc de fusta amb una incisió per poder-les clavar i tenir-les a la vista.

¿Qué otras propuestas tenemos?

Habéis visto qué calendarios? ¡Son una monada!

También podemos hacer un pequeño acordeón con varias fotos para ponerlas en el comedor o en la habitación de los niños. Las copiar impresas del apartado anterior pueden ir acompañadas de un bloque de madera con una incisión para poder clavarlas y tenerlas a la vista.

Què cal tenir en compte?

Si esteu pensant en fer l'àlbum o la caixeta amb les fotos, en el moment de la sessió us ensenyaré totes les mostres.

 

Quan ens possem en contacte amb tu?

Quan abans millor!

Les sessions de Nadal es faran fins al 16 de Novembre  aproximadament en el cas de voler caixeta, còpies, postal física, calendaris...

En el cas de voler només les imatges en digital, sense cap impressió podrem fer-les fins al 15-16 de Desembre.

¿Qué deberíais tener en cuenta?

Si estáis pensando en hacer un álbum o una cajita con las fotos, en el momento de la sesión os enseñaré todas las muestras.

 

¿Cuándo nos ponemos en contacto contigo?

¡Cuanto antes mejor! Las sesiones de Navidad se harán aproximadamente desde el 16 de noviembre en el caso de querer cajita, postal física, copias, calendarios…

En el caso de querer solo las imágenes digitales, sin impresión, podremos hacerlas hasta el 15-16 de Diciembre.

<

© 2017 Copyright Maria Pageo