SESSIÓ PREBODA

SESIÓN PREBODA

 

La sessió preboda és l’eina perfecta per a trencar les vergonyes davant la càmera, però no només això! Té molts avantatges i li podem treure molt profit, ara ho veurem!

La sesión preboda es la herramienta perfecta para romper las vergüenzas delante de la cámara ¡pero no solo eso! ¡Tiene muchas ventajas y le podemos sacar mucho provecho, ahora lo veremos!

Què és la sessió preboda?

Aquesta és una sessió que es fa un o dos mesos abans del casament. Es tracta de fer una sessió divertida, desenfadada i romàntica a l’aire lliure. A mi em serveix per a conèixer-vos a través de la càmera i aconsellar-vos de cara al dia del casament i per a vosaltres us pot servir com a eina per familiaritzar-vos amb el fet d’estar davant de la càmera i fer passar les vergonyes.

A més, tindreu un record fotogràfic més enllà del dia del casament i us semblarà que hagueu fet de models davant d’una càmera de tota la vida... Garantit!

¿Qué es la sesión preboda?

Esta es una sesión que se hace uno o dos meses antes de la boda. Se trata de hacer una sesión divertida, desenfadada y romántica al aire libre. A mi me sirve para conoceros a través de la cámara y aconsejaros de cara al día de la boda y para vosotros puede servir como herramienta para familiarizaros con el hecho de estar delante de la cámara y coger confianza delante de ella.

Además, tendréis un recuerdo fotográfico más allá del día de la boda y os parecerá que habéis hecho de modelos toda la vida… garantizado!

És necessari fer aquesta sessió?

Aquesta és una pregunta que acostuma a fer la gent que es sent incòmoda davant de la càmera. Heu de pensar que no esteu sols, li passa a molta gent!

Responent a la pregunta, la resposta és que NO, no és obligat fer aquesta sessió però ajuda molt a trencar el gel abans del dia de la boda, així que és molt recomanable, sobretot per aquells als que més por els fa! I a més, té molt avantatges!

¿Es necesario hacer esta sesión?

Esta es una pregunta que se suele hacer la gente que no se siente cómoda delante de la cámara. Debéis pensar que no estáis solos, le pasa a mucha gente.

Respondiendo a la pregunta, la respuesta es que NO, no es obligado hacer esta sesión pero ayuda mucho a romper el hielo antes del día de la boda, así que es muy recomendable, sobre todo para aquellos a los que les da corte. ¡Y aún tiene más ventajas!

Quins avantatges té?

Primer de tot, el que hem comentat: trencareu la barrera de la vergonya amb la càmera i guanyareu confiança. Sembla que en una sola sessió no hagi de ser possible, però... ho és!

També guanyareu confiança en mi, cosa que és molt important perquè facilitarà la comunicació entre nosaltres i em sentireu més propera, com si ens coneguéssim de tota la vida! Veureu com treballo i el resultat de confiar en mi per a que capti la complicitat entre vosaltres. Això us farà estar més relaxats el gran dia.

Un altre avantatge, i molt important, és treure partit de les fotos que fem: les podem utilitzar per a fer la invitació, i per fer tot tipus de regals per a les entregues: un petit àlbum, una capseta amb les fotos impreses o una foto emmarcada per a regalar a pares i avis.

¿Qué ventajas tiene?

En primer lugar, todo lo que ya hemos comentado: romperéis la barrera de la vergüenza con la cámara y ganaréis confianza. Puede parecer que en una sola sesión no vaya a ser posible ¡pero lo es!

También ganaréis confianza en mí, cosa que es muy importante ya que facilitará la comunicación entre nosotros y me sentiréis más próxima ¡como si nos conociéramos de toda la vida! Veréis cómo trabajo y los resultados de confiar en mí para que capte la complicidad entre vosotros. Esto os hará estar más relajados el gran día.

Otra ventaja, y muy importante, es sacar partido de las fotos que hagamos: las podremos utilizar para la invitación y para todo tipo de regalos para las entregas: un pequeño álbum, una cajita con las fotos impresas o una foto enmarcada para regalar a padres o abuelos.

 

Què cal tenir en compte?

Dos consells: en primer lloc cal fer aquesta sessió amb prou temps per a poder seleccionar les fotos que ens agradin i muntar l’àlbum a temps per a regalar.

El segon consell és pensar que anem només a passar ula comna bona estona: fer-se una sessió pot ser molt divertit, passa molt ràpid i no tindreu temps ni de pensar en la càmera.

 

On es fa la sessió?

On vosaltres vulgueu! La meva recomanació és fer-la en exterior, ja que us sentireu més lliures i més naturals que no pas tancats en un estudi. L’exterior ajuda a que us concentreu més l’un en l’altre i que així us mostreu més naturals davant la càmera. Podeu passejar, estar al vostre aire... jo capturaré tots aquests moments naturals i tendres.

Si teniu algun lloc especial per a vosaltres el podem utilitzar, sinó, jo us en puc suggerir alguns.

¿Qué tener en cuenta?

Dos consejos: en primer lugar, necesitamos hacer esta sesión con el tiempo suficiente para poder seleccionar las fotos que nos gustan y montar el álbum a tiempo para regalarlo.

El segundo consejo es pensar que solo vamos a pasar un buen rato: una sesión pasa muy deprisa, puede ser muy divertido y no tendréis tiempo de pensar en la cámara.

 

¿Dónde se hace la sesión?

¡Donde vosotros queráis! Mi recomendación es hacerla en exterior, ya que os sentiréis más libres y más naturales que no encerrados en un estudio. El exterior ayuda a que os concentréis más el uno en el otro y así os mostraréis más naturales delante de la cámara. Podéis pasear, estar a vuestro aire… yo capturaré todos los momentos naturales y tiernos.

Si tenéis algún sito especial, lo podemos utilizar y si no ya os sugeriré algunos.

 

Quanta estona dura?

En principi podem pactar un parell d’hores. Sembla molt oi? Doncs passa volant!

Com més relaxats i més conscienciats aneu per a passar una bona estona en parella molt millor, perquè ho gaudireu de debò.

 

Què cal portar?

Podeu vestir com vulgueu, però el meu consell és que aneu còmodes, amb colors neutres (texans, negres, blancs, cremes o beix) i un maquillatge natural. Jo us recomano evitar colors estridents.

 

Si teniu animals, també poden participar-hi i ens ajudaran a relaxar-nos, i si teniu alguna afició, com ara tocar la guitarra, també ho podem incloure.

 

Podeu veure l'apartat atrezzo per més informació.

¿Cuánto dura?

En principio podemos pactar un par de horas. ¿Parece mucho, no? ¡Pues pasa volando! Cuanto más relajados y concienciados estéis en pasar un buen rato  en pareja, mucho mejor, porqué lo disfrutaréis de verdad.

 

¿Qué traemos?

Podéis vestir como queráis, pero mi consejo es que vengáis cómodos, con colores neutros (tejanos, negros, blancos, beige, cremas...) y maquillaje natural. Yo os recominedo evitar colores llamativos.

 

Si tenéis animales también pueden participar, nos ayudarán a relajarnos y si tenéis alguna afición, cómo tocar la guitarra, también lo podemos incluir.

 

Podéis consultar el apartado de atrezzo para más información.

Com ens posem per la sessió? Tu ens dius què hem de fer?

La meva manera d’entendre la fotografia és molt natural i fa que us digui com menys coses millor. Es clar que us ajudaré i us donaré consells, però no us diré quina “pose” fer en cada moment, ja que busquem una fotografia natural. M’agradaria que us mostressiu carinyosos i sense vergonya (quedem per a treballar això i acabarà sortint sol). Si necessiteu un impuls us el donaré perquè els gestos us surtin de dins.

 

Com entregues les fotos de la preboda?

Normalment, entrego les fotos en un pendrive perquè les tingueu en alta i en baixa qualitat, segons si les voleu per a imprimir o bé per a compartir en xarxes socials. En aquest cas, primer us les entregaré per email per a que les tingueu i quan us entregui la boda us les afegiré al pendrive per a tenir-ho tot junt.

¿Cómo nos ponemos para la sesión?¿Tú nos dices qué tenemos que hacer?

Mi manera de entender la fotografía es de una manera muy natural y hace que os diga el menor número de indicaciones posible. Claro que os ayudaré y os aconsejaré, pero no os diré que “pose” hacer en cada momento, ya que buscamos una fotografía natural. Me gustaría que os mostraseis cariñosos y sin vergüenza (quedaremos para trabajar este punto y acabará saliendo solo). Si necesitáis un impulso yo os lo daré para que los gestos salgan de dentro.

 

¿Cómo entregas las fotos de la preboda?

Normalmente, entrego las fotos en un pendrive para que las tengáis tanto en alta como en baja calidad, según si las queréis para imprimir o para compartir en las redes sociales. En este caso, primero os las entregaré por email para que las tengáis y cuando os entregue toda la boda os las añadiré en el pendrive para tenerlo todo junto.

 

Podem fer un àlbum amb les fotos de la preboda?

No només podeu, sinó que jo us ho aconsello! L’àlbum amb les fotos d’aquesta sessió pot ser un regal ideal per a fer als pares i/o avis el dia del casament, trencant amb el típic regal de vins pels pares i flors per les mares.

 

Podeu consultar l’apartat d’àlbums per a més informació.

¿Podemos hacer un álbum con las fotos de la preboda?

¡No solo podéis hacerlo sino que yo os lo aconsejo! El álbum con las fotos de esta sesión puede ser un regalo ideal para hacer a los padres y/o abuelos el día de la boda, rompiendo con el típico regalo de vino para los padres y flores para las madres.

 

Podéis consultar el apartado de álbums para más información.

 

Copias impresas + cajita personalizada

Las copias/fotos impresas permiten una relación más íntima con las fotos que la pantalla del ordenador. Podemos tenerlas en las manos y colocarlas por el salón de casa, ponerlas en un hilo con las fotos colgadas…una infinidad de posibilidades.

 

Podéis consultar el apartado álbums o copias para más información.

 

Còpies impreses + caixeta personalitzada

Les còpies/fotos impreses permeten una relació més íntima amb les fotos que la pantalla de l’ordinador. Podem tenir-les a les mans i col·locar pel menjador de casa, posar un cordillet amb les fotos penjades... una infinitat de possibilitats.

 

Podeu consultar l’apartat àlbums o còpies per a més informació.

Comencem?

Començem! Citem un dia aproximadament un mes abans del casament, per fer les fotografies tranquils i tenir segur tots els regals a temps.

 

¿Empezamos?

¡Empezamos! Quedemos un día aproximadamente un mes antes de la boda para hacer las fotografías tranquilos y con tiempo para tener todos los regalos a tiempo.

<

© 2017 Copyright Maria Pageo