SESSIÓ EXTERIOR O INTERIOR?

¿SESIÓN EXTERIOR O INTERIOR?

 

Totes dues opcions són vàlides, depèn del que busqueu del vostre reportatge

Las dos opciones son válidas, depende de lo que busquéis en vuestro reportaje.

Quina opció és la millor?

Si es una sessió de família, amb nens o gent gran, millor fer-ho en exterior, ja que és més fàcil que tothom estigui còmode i a gust, sense estar entre quatre parets.

La única excepció que sí considero que hauria de ser interior és la sessió new born al hivern.

¿Qué opción es mejor?

Si es una sesión de familia, con niños o gente mayor, mejor hacerlo en exterior, ya que es más fácil que todo el mundo esté cómodo y a gusto, sin estar entre cuatro paredes.

La única excepción que sí debería ser en interior es en el caso de new born en invierno.

Què cal tenir en compte?

Si estem en exterior amb nens, cal portar aigua, menjar i alguna cosa per distreure’ls, quelcom que no sigui una pilota o un cotxe teledirigit, ja que necessitem que estiguin entretinguts però que interactuïn amb nosaltres sense que se’n vagin lluny.

 

Podeu consultar l’apartat d’atrezzo per a més informació.

¿Qué deberíamos tener en cuenta?

Si estamos en exterior con niños, necesitaremos agua, comida y algo para que se distraigan, que no sea una pelota o un coche teledirigido, ya que necesitamos que estén entretenidos pero que interactúen con nosotros y no se vayan lejos.

 

Podéis consultar el apartado de atrezzo para más información.

On es fa la sessió?

On vulgueu! A casa vostra, al meu estudi, al bosc, a la platja, en un camp de blat, de roselles... qualsevol lloc especial per a vosaltres. Si no en trobeu cap, jo tinc un munt de suggerències!

¿Dónde se hace la sesión?

¡Dónde queráis! En vuestra casa, en estudio, en el bosque, en la playa, en un campo de trigo, de amapolas… cualquier lugar especial para vosotros. Si no encontráis ninguno, yo tengo un montón de sugerencias.

 

Pànic davant les càmeres?

Si no us sentiu còmodes quan us fan fotos, us aconsello que dediquem una mica de temps a coneixe’ns. Podem quedar, fer un cafè i parlem una mica. Aquesta és una bona manera de trencar el gel, sobretot per aquells que no em coneguin; així després serà més fàcil estar davant la càmera.

¿Pánico delante la cámara?

Si no os sentís cómodos cuando os hacen fotos, os aconsejo que dediquemos un poco de tiempo a conocernos. Podemos quedar, hacer un café y hablar un poco. Esta es una buena manera de romper el hielo, sobre todo para aquellos que no me conozcan: así después será más fácil estar delante de la cámara.

<

© 2017 Copyright Maria Pageo