ÀLBUM CLÀSSIC O ÀLBUM RÚSTIC

ÁLBUM CLÁSICO O ÁLBUM RÚSTICO

 

Tenim dos tipus d’àlbums: el clàssic i el rústic. Quin us agrada més?

Tenemos dos tipos de álbums: el clásico y el rústico. ¿Cuál os gusta más?

Els tipus d’àlbum

Tenim dos tipus d’àlbum que podem combinar com vosaltres desitgeu. Per una banda, l’àlbum clàssic, amb una alta qualitat fotogràfica amb acabat “mate”, que és l’àlbum de bodes per excel·lència: de tapes dures i amb les pàgines molt robustes. Es tracta d’una opció més tradicional, la més utilitzada per aquest cas.

D’altra banda trobem l’àlbum rústic, una versió alternativa més propera, de tapa tova i tot ell molt agradable al tacte, que queda bé amb tot tipus de sessions (embaràs, new born, pre-bodes, post-bodes...).  En aquest cas és un àlbum diferent, d’un estil hand made.

 

Quin ens aconselles?

Esculliu el que més us agradi! L’única cosa que ha de fer-vos decidir per un o l’altre és la sensació que us transmeten, és una decisió que podeu prendre un cop veieu les dues opcions en viu, ja que és així com veureu quin us transmet millor el que busqueu.

Los tipos de álbum

Tenemos dos tipos de álbum que podemos combinar como vosotros queráis. Por un lado, el álbum clásico, con una alta calidad fotográfica con acabado mate, que es el álbum de bodas por excelencia: de tapas duras y con las páginas muy robustas. Se trata de una opción más tradicional, es la más utilizada para estos casos.

Por otro lado tenemos el álbum rústico, una versión alternativa más cercana, de tapa blanda y muy agradable al tacto, que queda bien con todo tipo de sesiones (embarazo, new born, prebodas, postbodas…). En este caso es un álbum diferente, con un estilo hand made.

 

¿Cuál nos aconsejas?

¡Escoged el que más os guste! La única cosa que tiene que haceros decidir por uno u otro son las sensaciones que os transmiten. Es una decisión que tomareis una vez hayáis visto las dos opciones en vivo, ya que esta es la manera de ver cual os transmite mejor lo que buscáis.

<

© 2017 Copyright Maria Pageo