skip to Main Content

Y & LL

PREBODA A LA MUNTANYA AMB BONA COMPANYIA

La Yeminai i en LLuis em van proposar fer la seva sessió preboda amb els seus dos compis de vida, els seus gossos i em va semblar genial.

Va ser una sessió molt agradable, el lloc on vam fer la sessió va ser petició seva: L’Ermita de Sant Mateu, a Vilassar de Dalt, un lloc especial per a ells (per als quatre!)

Així que vam estar en aquesta localització que els era familiar, estaven tan a gust i relaxats, que era com un dia qualsevol que sortien a passejar els seus gossos però al final d’aquest dia, a diferència dels altres, tindrien per sempre un record de com eren les seves vides amb les seves mascotes en aquest moment.

Una sessió de fotos fa molta il·lusió quan s’acaba de fer, però guanya un valor incalculable quan tornes a veure aquestes fotos al cap de 5, 10, 15 anys … m’encantaria veure-us en aquest moment, quan torneu a mirar les fotos i recordeu les vostres vivències. Són records que són importants per a vosaltres però també per als vostres, perquè les veuran els vostres fills i els podreu explicar coses d’aquest moment i fins i tot portar-los a aquest lloc que era important per a vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top