skip to Main Content

D & J

CASAMENT DIANA I JORDI AL MAS CELLECS, D’ÒRRIUS

La Diana i en Jordi es van casar al Mas Cellecs a Òrrius, un espai ideal per celebrar-hi el casament, envoltats de natura.

Va ser un casament íntim, el dia de la revetlla de Sant Joan. Primer van celebrar el seu enllaç a l’esglèsia d’Òrrius i tot seguit ens vam dirigir al Restaurant. Mentre els convidats feien el pica-pica, vam estar fent fotos per tot l’espai que té aquesta finca, amb molta vegetació i amb unes vistes precioses.

Després del sopar, la Diana, que canta i té una veu increïble, li va dedicar una cançó al Jordi davant de tothom, no semblava nerviosa només era sincera, va ser un moment molt emotiu i és que no sol passar que s’aixequi la núvia i canti davant de tothom una cançó de l’Alicia Keys: “If ain’t got you”

Restaurant: Mas Cellecs d’Òrrius https://www.mascellecs.com/

Vestit: Demetrios https://www.demetrios.com/es/

Traje:Petrelli http://www.petrelliuomo.com/cerimonia/

Maquillatge: Mac Cosmetics https://www.maccosmetics.es/

Ram: Fiori Art Floral https://fioriartfloral.com/

Càtering: “La Lloca” https://www.lalloca.es/

This Post Has 2 Comments
  1. Maria és una grandíssima professional i una gran persona. Per a nosaltres era una amiga convidada més al nostre casament. És afectuosa, pacient, amb un estil vintage de fotografia molt emotiva, que va aconseguir captar i immortalizar la màgia dels moments més importants de la nostra vida. ¡100% recomenable!

    1. Moltíssimes gràcies Diana!! un autèntic plaer haver sigut la vostra fotògrafa. M’agrada molt que us sentíssiu tan bé amb mi, va ser mutu! una forta abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top