skip to Main Content

L & A

LA LAIA I L’ÀLEX, BODA AL RESTAURANT VORAMAR, SANT POL DE MAR, MARESME

La Laia i l’Àlex són una parella d’aquelles, de tota la vida.

S’estimen amb bogeria i s’ho demostren a cada moment. Es van casar a Sant Pol de Mar, perquè es molt important per ells. De fet la sessió preboda, la vam fer allà: http://mariapageo.com/portfoli/laia-alex-sessio-preboda-sant-pol-de-mar/

El dia del casament, vam començar els preparatius a casa, amb molt bona companyia, per una banda dels seus gossos: en Gimbli i en Frodo, que anàven ben arreglats amb unes “pajaritas” i d’altra banda una bona colla d’amics dispossats a disfrutar d’una gran festa. Els preparatius de les bodes, poden ser això, poden ser moments intims amb la familia, els amics, les mascotes o on només estigui els nuvis un per l’altra.

La Laia portava un vestit preciós de la Coqueteria, i l’Àlex amb una camisa de Manuel Pardo blanca i un traje marró clar de Mango i com no podia ser d’una altra manera, els hi van demanar als convidats (i a mi!) que anèssim de blanc. També val la pena destacar el ram de la Silvia Gasull, florista de Sant Pol de Mar, on va integrar elements del mar perquè quedés en armonia amb tots els detalls del casament.

La cerimònia va ser a la platja entre barques i gaudint de la temperatura i de la brisa del mar, on justament van pràcticar-hi la “ceremonia de la sorra” un moment molt simbòlic que consisteix en un unir en un sol de vidre, sorra per part dels dos.

A l’hora de sopar vam poder degustar el producte fresc que ofereix el restaurant Voramar, especialitats de peix i marisc de qualitat.

A mesura que es va anar fent de nit, les ganes de ballar van anar augmentat i les ganes de festa es van fer notar.