skip to Main Content

A & X

Boda sorpresa a “Les Cinc Sènies”, Mataró

En aquest casament, els protagonistes van ser uns nuvis imprevisibles, instintius, valents … amb les idees molt clares i trencadores. Sense invitacions, sense compromisos,…. va ser per damunt de tot, ORIGINAL … un casament SORPRESA per als convidats.

Us preguntareu com ho van fer … aprofitant la mateixa setmana que era l’aniversari d’ella, van convocar a tots per celebrar-ho el dissabte i amb l’excusa de fer-li una festa sorpresa, quan van arribar al lloc convocat … allà van aparèixer per ells, vestits de nuvis, a punt per celebrar la cerimònia.

 

Vestit núvia: Rosa Clarà

Traje nuvi:

Restaurant: Les Cinc Sènies, Mataró, Maresme

This Post Has 2 Comments
  1. Vam escollir la Maria Pageo perquè vaig veure un reportatge d’ella. Quan vaig quedar amb ella, li vaig explicar la meva idea de casament i el va entendre el 100% i em va ajudar molt! Va ser una boda diferent i la veritat és que es va adaptar moltissim, va aguantar els meus nervis i va saber portar la situació perfectament. En definitiva diria que és una professional 100%, transmet confiança, s’adapta en tot i no m’arrepenteixo per res haver-la triat a ella, tant jo com en Xavi, estem encantats amb la seva feina.

    1. Ooohh Anabel i Xavi! moltissimes gràcies! el vostre casament sempre serà especial, vau trencar amb un munt d’estereotips i això em va encantar, el vau personalitzar com vau voler! Moltes gràcies per haver confiat amb la meva feina, m’alegro molt que us fes sentir tant agust. Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top