skip to Main Content

A & G

CASAMENT AL MAS VIDRIER

El casament del Guilhem i l’Arantxa va ser un casament preciós i sobretot va ser: ELEGANT: els nuvis elegants, els seus convidats elegants i el convit al Mas Vidrier, elegant. Era un casament d’etiqueta, de gent interessant, internacional. I a més a més estava també hi era el seu nen, com dic jo, era un casament de tres! M’encanten aquestes bodes de tres, sempre hi ha moments que els nens fan de les seves i són moments únics i naturals per fotografiar. Com el moment dels preparatius, on la núvia s’estava canviant i el seu petit estava allà amb ella.

Encara que la pluja de finals de Setembre ens va impedir la cerimònia als jardins del Mas Vidrier, es va celebrar a l’interior, en un espai que no podia ser més bonic i acollidor. Després durant el pica-pica el temps va fer treva així que vam poder gaudir dels jardins i d’aquesta temperatura tan agradable després de la pluja.

I finalment després del sopar, va haver-hi una sorpresa per als convidats: una actuació de flamenc, i la veritat és que tots els convidats estrangers estavan maravellats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top