INVITACIONS DE CASAMENTS

INVITACIONES DE BODA

 

És interessant que aprofitem al màxim les fotos que fem durant les sessions. Per això, fer les invitacions a partir de les fotos de la preboda és una gran idea! Seran úniques!

Es interesante que aprovechemos al máximo las fotos que hagamos durante las sesiones. Por eso, es una gran idea hacer las invitaciones a partir de las fotos de la preboda. ¡Serán únicas!

¿Cómo hacemos las invitaciones con las fotos de la preboda?

Muy fácil! Ya lo tenemos casi todo, solo falta que escojáis una o dos fotos (en función de si la invitación es a una o a doble cara). Os haré un par de propuestas con vuestros nombres, fecha, web de la boda… todo lo que queráis poner!

 

¿Algún consejo más?

Os aconsejo que las postales tengan medidas estándar por si las queréis enviar por correo convencional, encontraréis fácilmente un sobre estándar.

 

Para los más tímidos…

¡Pensad que no tienen por qué ser fotos donde se os vea la cara! Pueden ser fotos de lejos, de espaldas, un detalle de vuestras manos cogidas…

Com fem les invitacions amb les fotos de la preboda?

Molt fàcil! La feina ja la tenim gairebé feta, només cal que escolliu una o dues fotos (en funció de si la invitació és a una o a doble cara). Jo us faré un parell de propostes amb els vostres noms, data, web de casament... tot el que vulgueu posar!

 

Algun consell més?

Us aconsello que les postals tinguin les mides estàndard per si les voleu enviar per correu convencional, trobareu un sobre també estàndard ben fàcil.

 

Pels més tímids...

Fixeu-vos que no han de ser fotos on se us vegi la cara! Poden ser fotos de lluny, podeu estar d’esquenes, pot ser un detall de les vostres mans agafades...

<

© 2017 Copyright Maria Pageo