GALERIA ONLINE PRIVADA:SELECCIONAR I COMPARTIR

GALERÍA ONLINE PRIVADA:SELECCIONAR Y COMPARTIR

 

La galeria online privada és una eina que poso al vostre abast per poder seleccionar les fotos i poder-les compartir amb els vostres amics i familiars d'una manera còmode i fàcil.

La galería online privada es una herramienta que pongo a vuestra disposición para poder seleccionar las fotos y poder compartirlas con vuestros amigos y familiares de una manera cómoda y fácil.

Tenemos que seleccionar las fotos de la sesión ¿Cómo lo hacemos?

La galería on-line es una herramienta muy cómoda ya que desde casa podéis mirar tranquilamente todas las fotos y seleccionar vuestras favoritas. En el vídeo veréis cómo hacerlo.

 

¿Qué significa que es privada?

Os enviaré un email donde recibiréis el link para poder entrar en la galería de fotos y solo vosotros tendréis acceso. Si queréis, se le puede añadir una contraseña a la galería.

 

¿Cómo las podemos compartir con amigos?

Una vez las tengáis seleccionadas, decídmelo y las volveré a colgar con los permisos para que las podáis compartir con quien queráis. Es una manera muy cómoda para enseñar las fotos a todo el mundo sin tener que invitar a todos a casa.

Además, si teneis amigos y/o familiares que quieran copias me las podran pedir directamente, sin tener que preocuparos de quien quiere unas y quien otras.

 

Hem de seleccionar les fotos de la sessió o del casament, com ho fem?

La galeria on-line és una eina molt còmoda ja que des de casa mireu tranquil·lament totes les fotos i seleccioneu les vostres preferides. En el vídeo veureu com fer-ho.

 

Què vol dir que és privada?

Jo us enviaré un email on rebreu el link per entrar a la galeria i només teniu accés vosaltres però si ho voleu a més a més podem posar-hi una contrasenya.

 

Com les podem compartir amb els amics?

Un cop les hagueu seleccionat, feu-m’ho saber i tornaré a pujar les que hagueu triat amb els permisos perquè les pugueu compartir amb qui vulgueu.

És una manera molt pràctica per ensenyar a tothom les fotos, sense haver de convidar a tothom a casa!

A més a més, si teniu amics i/o familiars que vulguin còpies me les podran demanar directament, sense haver-vos de preocupar de qui vol unes i qui les altres.

 

 

<

© 2017 Copyright Maria Pageo