FOTOGRAFIA RECENT NASCUT A L'HOSPITAL

FOTOGRAFÍA RECIÉN NACIDO "NEW BORN"

 

Les sessions a l’hospital són molt especials: els sentiments estan a flor de pell, hi ha moltes emocions, moments de tendresa... són moments perfectes per a fotografiar i recordar per sempre

Las sesiones en el hospital siempre son muy especiales: los sentimientos están a flor de piel, hay muchas emociones, momentos tiernos… son momentos perfectos para fotografiar y recordar para siempre.

¿Vendrías al hospital?

¡Por supuesto! Es uno de los momentos más emotivos que viviréis y se le debe hacer el homenaje  que se merece.

Vindries a l’hospital?

I tant! És un dels moments més emotius que viureu mai, com no fer-li el gran homenatge que es mereix?

Què cal tenir en compte?

Sovint les mares no volen sortir a les fotos perquè estan cansades o diuen que fan mala cara o tenen panxeta.

Voleu un consell? No cal que les fem el mateix dia, el segon està bé si encara sou a l’hospital, però no deixeu de fer una foto per manies. Amb el temps us sabrà greu no tenir el record d’aquest moment. A més, si acabeu de tenir una criatura... estareu més guapes que mai!

¿Qué tener en cuenta?

Frecuentemente las mamás no quieren salir en fotos porque están cansadas o creen que hacen mala cara o tienen barriguita.

¿Queréis un consejo? No hace falta hacerlas el mismo día, el segundo está bien si aún estáis en el hospital, pero no dejéis de hacer una foto por manías. Con el tiempo os sabrá mal no tener el recuerdo de ese momento. Además, si acabáis de tener un bebé… ¡estareis más guapas que nunca!

Quanta estona dura?

Amb la resta de sessions no hi ha problemes si ens excedim de temps, però a l’hospital jo us recomanaria fer sessions curtes, per no cansar i perquè hi haurà moltes visites.

IMPORTANT: avisar a la gent que s’abstingui de venir de visita durant la sessió. Necessitem que aquest moment de tendresa de vosaltres tres sigui especial i íntim, així que ha de ser el vostre moment.  Si teniu visites entrant i sortint de l’habitació, vosaltres us distreureu i jo no podré estar concentrada amb les fotos.

¿Cuánto dura?

Con el resto de sesiones no hay problema si no excedemos un poco del tiempo, pero en el hospital yo os recomiendo hacer sesiones cortas, para no cansar y porque habrá muchas visitas.

IMPORTANTE: avisar a la gente que se abstenga de venir de visita durante la sesión. Necesitamos que ese momento de ternura de vosotros tres sea especial y íntimo, así que tiene que ser vuestro momento. Si tenéis visitas entrando y saliendo de la habitación, os distraeréis y no nos podremos concentrar en las fotos.

 

Com entregues les fotos?

Entrego les fotos en un pendrive perquè les tingueu en alta i en baixa qualitat, segons si les voleu per a imprimir o bé per a compartir en xarxes socials.

 

Àlbums

És molt interessant tenir un àlbum per a poder reviure les emocions del moment. El paper ens permetrà tenir-ho a mà i en un suport molt més càlid que la pantalla de l’ordinador.

 

Podeu consultar l’apartat quin àlbum per a més informació.

 

Còpies impreses + caixeta personalitzada

Les còpies/fotos impreses permeten una relació més íntima amb les fotos que la pantalla de l’ordinador. Podem tenir-les a les mans i col·locar pel menjador de casa, posar un cordillet amb les fotos penjades... una infinitat de possibilitats.

 

Podeu consultar l’apartat àlbums o còpies per a més informació.

 

¿Cómo entregas las fotos?

Las entrego en un pendrive para que las tengáis en alta y en baja calidad, según si las queréis para imprimir o para compartir en las redes sociales.

 

Álbums

Es muy interesante tener un álbum para poder revivir las emociones de ese momento. El papel nos permitirá tenerlo a mano y es un soporte mucho más cálido que la pantalla del ordenador.

 

Podéis consultar el apartado de qué álbum para más información.

 

Copias impresas + cajita personalizada

Las copias/fotos impresas permiten una relación más íntima con las fotos que la pantalla del ordenador. Podemos tenerlas en las manos y colocarlas por el salón, poner un hilo con las fotos colgadas… una infinidad de posibilidades.

 

Podéis consultar el apartado de álbums o copias para más información.

Comencem?

Comencem! Hem de parlar sobre si el part serà programat o si no, saber quan la mare surt de comptes... Per descomptat, hem d’estar en contacte.

L’ideal seria posar-me a la llista de gent per avisat el dia del part i parlar sobre com ho gestionarem tot quan arribi.

¿Empezamos?

¡Empezamos! Deberíamos hablar sobre si el parto es programado o si no lo es, saber cuándo sale de cuentas la mamá… Por descontado, debemos estar en contacto.

Lo ideal sería ponerme en la lista de gente para avisar el día del parto y hablar sobre como lo gestionaremos todo cuando llegue el día.

<

© 2017 Copyright Maria Pageo