skip to Main Content

ENTREGUES

Un cop tenim el reportatge fet, tenim diferents maneres de mostrar, regalar i rememorar els records!

Tant l’àlbum com les còpies impreses són dues solucions molt vàlides per a poder apreciar una sessió, ja que si les deixem només guardades a l’ordinador és poc probable que les tornem a mirar.  L’àlbum és una manera de tenir totes les fotos en una sola peça, ben protegida i amb una lectura visual seguida, com una narració. I les fotografies impreses, donen molt de joc per  poder-les tenir a la vista, recolsades sobre algun prestatge o per emmarcades.

Pendrive

L’entrega de les fotos és en un pendrive personalitzat. En el cas d’una casament s’entreguen entre 800-1000 fotos (bodes de 12h) totes elles retocades i sense marca d’aigua.

En el pendrive hi haurà dues carpetes: ALTA i BAIXA: són les mateixes fotos en alta/baixa qualitat perquè vosaltres mateixos pugueu imprimir-les o penjar-les a internet.

L’entrega de les imatges serà d’aproximadament un mes i mig respecte la data del casament tot i que dependrà de la feina que comporti i de la selecció dels nuvis.

Àlbums

Tenim dos tipus d’àlbum que podem combinar com vosaltres desitgeu. Per una banda, l’àlbum clàssic, amb una alta qualitat fotogràfica amb acabat “mate”, que és l’àlbum de bodes per excel·lència: de tapes dures i amb les pàgines molt robustes. Es tracta d’una opció més tradicional, la més utilitzada per aquest cas.

D’altra banda trobem l’àlbum rústic, una versió alternativa més propera, de tapa tova i tot ell molt agradable al tacte, que queda bé amb tot tipus de sessions (embaràs, new born, pre-bodes, post-bodes…).  En aquest cas és un àlbum diferent, d’un estil hand made.

Quin ens aconselles?

Esculliu el que més us agradi! L’única cosa que ha de fer-vos decidir per un o l’altre és la sensació que us transmeten, és una decisió que podeu prendre un cop veieu les dues opcions en viu, ja que és així com veureu quin us transmet millor el que busqueu.

Podeu consultar l’apartat àlbums per a més informació.

Còpies impreses

Les còpies transmeten sensacions diferents a l’àlbum, ja que les pots agafar per separat, tocar-les, les pots emmarcar, col·locar-les amb o sense marc pel menjador o les habitacions, emportar-te’n alguna a l’oficina o al teu lloc de feina per lluir-la o lligar-les amb un cordill entre dos extrems en el capçal del llit.

Podeu consultar l’apartat àlbum o copies per a més informació.

Com fem la selecció d’una sessió de fotos?

Dispossem d’una galeria online per poder seleccionar les fotos molt còmodament. Es tracta d’anar passant les imatges i anar marcant les vostres preferides amb el teclat. Simple i còmode!

Com ho podem compartir amb els amics?

La galeria online que dispossem, també permet compartir amb els amics i familiars que tinguin un correo electrònic on els hi arribarà un email amb un enllaç per poder veure les vostres fotos i demanar còpies si ho volen.

Back To Top