ENTREGUES

ENTREGAS

 

 

Un cop tenim el reportatge fet, tenim diferents maneres de lluir les fotos!

Una vez tenemos el reportaje hecho, tenemos diferentes maneras de lucir las fotos!

Pendrive

L'entrega de les fotos és en un pendrive personalitzat.

En el cas d'una casament s'entreguen entre 800-1000 fotos (bodes de 12h) totes elles retocades i sense marca d'aigua.

En el pendrive hi haurà dues carpetes: ALTA i BAIXA: són les mateixes fotos en alta/baixa qualitat perquè vosaltres mateixos pugueu imprimir-les o penjar-les a internet.

L'entrega de les imatges serà d'aproximadament un mes i mig respecte la data del casament tot i que dependrà de la feina que comporti i de la selecció dels nuvis.

Pendrive

La entrega de las fotas es en un pendrive personalitzado.

En el caso de una boda se entregan mínim entre 800-1000 fotos (bodas de 12h) todas ellas retocadas y sin marca de agua.

En el pendrive habrá dos carpetas: ALTA y BAJA: son las mismas fotos en alta/baja calidad para que vosotros mismos podáis imprimir-las o colgarlas en internet.

La entrega de las imágenes será de aproximadamente un mes y medio respeto la fecha de la boda aunque dependerá del trabajo que conlleve y de la selección de los novios.

 

Acabem de fer una sessió de fotos i les tenim/tindrem oblidades en un pendrive o a l’ordinador. Què és millor que podem fer amb elles per ensenyar-les o regalar-les?

Tant l’àlbum com les còpies impreses són dues solucions molt vàlides per a poder apreciar físicament una sessió, ja que si no les traiem de l’ordinador és poc probable que les tornem a mirar.  Cada una de les opcions té les seves avantatges: l’àlbum és una manera de tenir totes les fotos en una sola peça “tancada”, ben protegida i amb una lectura visual seguida, com una narració. En canvi, les caixetes, com esmentava a l'apartat anterior, ofereixen molt de joc per  poder-les tenir a la vista.

Acabamos de hacer una sesión de fotos y las tenemos olvidadas en un pendrive o en el ordenador. ¿Qué es lo mejor que podemos hacer con ellas para enseñarlas o regalarlas?

Tanto el álbum como las copias impresas son dos opciones muy válidas para poder apreciar físicamente una sesión, ya que si no las sacamos del ordenador es poco probable que las volvamos a mirar. Cada una de las opciones tiene sus ventajas: el álbum es una manera de tener todas las fotos en una sola pieza “cerrada”, bien protegida y con una lectura visual seguida, como una narración. En cambio, las cajitas, como comentaba en el apartado anterior, ofrecen mucho juego para tenerlas a la vista.

Àlbums

Tenim dos tipus d’àlbum que podem combinar com vosaltres desitgeu. Per una banda, l’àlbum clàssic, amb una alta qualitat fotogràfica amb acabat “mate”, que és l’àlbum de bodes per excel·lència: de tapes dures i amb les pàgines molt robustes. Es tracta d’una opció més tradicional, la més utilitzada per aquest cas.

D’altra banda trobem l’àlbum rústic, una versió alternativa més propera, de tapa tova i tot ell molt agradable al tacte, que queda bé amb tot tipus de sessions (embaràs, new born, pre-bodes, post-bodes...).  En aquest cas és un àlbum diferent, d’un estil hand made.

 

Quin ens aconselles?

Esculliu el que més us agradi! L’única cosa que ha de fer-vos decidir per un o l’altre és la sensació que us transmeten, és una decisió que podeu prendre un cop veieu les dues opcions en viu, ja que és així com veureu quin us transmet millor el que busqueu.

 

Podeu consultar l’apartat àlbums per a més informació.

Álbum

Tenemos dos tipos de álbum que podemos combinar como vosotros queráis. Por un lado, el álbum clásico, con una alta calidad fotográfica con acabado mate, que es el álbum de bodas por excelencia: de tapas duras y con las páginas muy robustas. Se trata de una opción más tradicional, es la más utilizada para estos casos.

Por otro lado tenemos el álbum rústico, una versión alternativa más cercana, de tapa blanda y muy agradable al tacto, que queda bien con todo tipo de sesiones (embarazo, new born, prebodas, postbodas…). En este caso es un álbum diferente, con un estilo hand made.

 

¿Cuál nos aconsejas?

¡Escoged el que más os guste! La única cosa que tiene que haceros decidir por uno u otro son las sensaciones que os transmiten. Es una decisión que tomareis una vez hayáis visto las dos opciones en vivo, ya que esta es la manera de ver cual os transmite mejor lo que buscáis.

 

Podéis consultar el apartado de álbums para más información.

 

Còpies impreses + caixetes

Les còpies transmeten sensacions diferents a l'àlbum, ja que les pots agafar per separat, tocar-les, les pots emmarcar, col·locar-les amb o sense marc pel menjador o les habitacions, emportar-te'n alguna a l'oficina o al teu lloc de feina per lluir-la o lligar-les amb un cordill entre dos extrems en el capçal del llit.

 

Podeu consultar l’apartat àlbum o copies per a més informació.

Copias impresas + cajitas

Las copias transmiten sensaciones diferentes al álbum, ya que las puedes coger por separado, tocar-las, las puedes emmarcar, colocarlas con o sin marco por el comedor o habitaciones, llevarte alguna a la oficina o lugar de trabajo para lucirla o atacarlas con un cordel entre dos extremos en el cabezal de la cama.

 

Podéis consultar el apartado de álbum o copias para más información.

Com fem la selecció d'una sessió de fotos?

Dispossem d'una galeria online per poder seleccionar les fotos molt còmodament. Es tracta d'anar passant les imatges i anar marcant les vostres preferides amb el teclat. Simple i còmode!

 

¿Cómo hacemos la selección de una sesión de fotos?

Disponemos de una galería online para poder seleccionar las fotos muy cómodament. Se trata de ir pasando las imágenes e ir marcando vuestras preferidas con el teclado. ¡Simple y cómodo!

 

Com ho podem compartir amb els amics?

La galeria online que dispossem, també permet compartir amb els amics i familiars que tinguin un correo electrònic on els hi arribarà un email amb un enllaç per poder veure les vostres fotos i demanar còpies si ho volen.

 

Podeu consultar l’apartat galeria online per a més informació.

¿Cómo podemos compartirlo con los amigos?

La galería online que disponemos, también permite compartir con los amigos y familiares que tengan correo electrónico donde les llegará un email con un enlace para poder ver las fotos y pedir cópias si quieren.

 

Podéis consultar el apartado de galeria online para más información.

 

<

© 2017 Copyright Maria Pageo