FOTOGRAFIA RECENT NASCUT "NEW BORN"

FOTOGRAFÍA RECIÉN NACIDO "NEW BORN"

 

Les sessions "new born" tenen, per mi, un requisit principal: no tenir pressa.

El petit model serà qui marcarà el ritme.

Las sesiones "new born" tienen para mi, un requisito principal: no tener prisa.

Nuestro pequeño modelo será quien marcará el ritmo.

Quan és millor fer les fotos?

Una sessió a un nadó la podem fer quan vulgueu, però si voleu una sessió on en el protagonista sigui ell, us aconsellem que sigui durant els seus 5-10 dies de vida. En la fotografia de nadons, si passada aquesta etapa no feu les fotos, fins als 6 mesos aproximadament que no s'aguanten asseguts, totes les fotos s'haurien de fer en els braços dels pares. També queden molt boniques, però seran fotos molt concretes. Si voleu varietat, us aconsello fer-les els primers dies.

 

La fotografia "new born" o de recent nascut té una gran avantatge respecte els nadons de més temps: agafen el son profund ràpidament i això ens permet que els posem amb més posicions, a més a més encara mantenen la flexibilitat que tenien a la panxa de la mare.

¿Cuándo es mejor hacer las fotos?

Una sesión de bebé la podemos hacer cuando queráis, pero si pensáis en una sesión donde el protagonista sea él, os aconsejamos que sea durante los primeros 5-10 días de vida. En la fotografía "new born" si pasada esta etapa no haceis las fotos, hasta los 6 meses aproximadamente que no se aguantan sentados, todas las fotos se tendrían que hacer en brazos de los padres. También quedan muy bonitas, pero son fotos muy concretas. Si quereis variedad, os aconsejo hacerlas los primeros dias.

 

La fotografía "new born" o de recién nacido tiene una gran ventaja respecto a la de bebés más mayores: se duermen profundamente mucho más rápidamente y esto nos permite ponerlos en más posiciones, además de que aún mantienen la flexibilidad que tenían cuando estaban en el vientre.

 

Quina diferència hi ha entre "new born" i una sessió d'un nadó de quatre mesos?

La diferència entre les dues sessions és el temps del nadó. Amb un recent nascut, ens serà més fàcil adormir-lo i serà més garantia de que es mantingui així perquè agafen el son molt profund, en canvi, un nadó de quatre mesos o més haurà d'estar la majoria de fotos amb els pares perquè no s'aguantarà per si sol i possiblement ens costi més adormir-lo fora de les seves hores.

 

Què cal tenir en compte?

Totes les fotos de nadons queden precioses, tenen la seva gràcia en cada moment, així que dependrà del resultat que vulgueu vosaltres.

Cal tenir en compte, com esmentava al principi, que el petit marcarà el ritme com ara "les tomes" que s'han de respectar, a més a més, normalment és un recurs molt bo per calmar al nadó, si és necessari. Les sessions són llargues, així que es recomana portar el biberó o el que sigui necessari per la "toma".

 

Com que els primers dies de vida, els nadons tenen moltes pells seques, és ideal que vinguin amb la pell hidratada. De  totes maneres, formen part del moment de vida i és molt natural.

 

Si esteu convençuts que voleu "new born" us aconsello que com més aviat reserveu la sessió, millor. Reservar-la sobretot abans de tenir la criatura, perquè després estareu pendents d'altres factors i se us pot passar per alt.

Necessitaré saber si el part és programat o quan surt de comptes la mare.

¿Qué diferencia hay entre "new born" y una sesión con un bebé de 4 meses?

La diferencia entre las dos sesiones es el tiempo del bebé. Con un recién nacido nos será más fácil dormirlo y será más fácil que se mantenga así porque cogen el sueño profundo mucho más rápido. En cambio, un bebé de cuatro meses o más no quiere estar solo, tendrá que hacerse todas las fotos con los padres y nos costará dormirlo fuera de sus horas.

 

¿Qué tener en cuenta?

Todas las fotos de bebés quedan preciosas, tienen su gracia en cada momento, así que dependerá de qué queráis vosotros.

Se debe tener en cuenta, como os decía al principio, que el pequeño marcará el ritmo, por ejemplo con las “tomas” que se deben respetar. Además, normalmente es un recurso muy bueno para calmarlo si hace falta. Las sesiones son largas, así que se recomienda traer el biberón o lo que sea necesario para estas “tomas”.

 

Como en los primeros días de vida los bebés tienen muchas pieles secas, es ideal que vengan con la piel hidratada. De todas maneras, se trata de algo natural en este momento de vida y es muy natural.

 

Si estáis convencidos que queréis una sesión "new born" os aconsejo que cuanto antes reservéis la sesión, mejor. Hacedlo antes de tener al pequeño, ya que después estaréis pendientes de otras cosas y se os puede pasar por alto. Necesitaré saber si el parto es programado o cuando sale de cuentas la madre.

 

 

On es fa la sessió?

Aquesta sessió l'aconsello fer en interior per la temperatura, així que pot fer a casa vostre o al meu estudi. L'avantatge de fer-les al meu estudi és que tenim tot l'atrezzo a disposar. De totes maneres, les sessions a casa, també són molt agraïdes, perquè és el vostre espai.

 

M'agrada més treballar amb llum natural, així que si és estiu podem estar en exterior i portar atrezzo.

Si és hivern buscarem un espai per fer-les amb llum natural o amb flaixos.

 

Seguretat i higiene

Sempre tinc l'estudi acondicionat amb aire calent perquè el petit no passi fred, atrezzo net i preparat i les mans netes per agafar el petit. A més a més, els pares estareu allà en tot moment.

 

Quanta estona és?

Quan faig una sessió no tinc pressa per res, perquè sé que anant bé, poden ser 2 hores però si el petit plora i necessita el seu temps, poden ser fins a 4 hores.

Quan crec que em fet prous canvis i que teniu una sessió  complerta i variada,  us ho comunicaré i si encara ha quedat alguna cosa pendent, la farem.

¿Dónde se hace la sesión?

Esta sesión la aconsejo hacer en interior por la temperatura, así que puede ser en vuestra casa o en estudio. La ventaja de hacerlas en el estudio es que tenemos todo el atrezzo a disponer. De todas maneras, las sesiones en casa también son muy bonitas, ya que es vuestro espacio.

 

Me gusta trabajar con luz natural, así que si es verano podríamos estar en exterior y llevar el atrezzo. Si es invierno, buscaremos un espacio donde hacer las fotos con luz natural o las haremos con flash.

 

Seguridad e higiene

Siempre tengo el estudio acondicionado con aire caliente para que el pequeño no pase frío, atrezzo límpio y preparado y las manos limpias para coger al bebé. Además, los padres estaréis allí en todo momento.

 

¿Cuánto dura?

Cuando hago una sesión no tengo prisa para nada, porque sé que si todo va bien pueden ser unas 2 horas, pero si el pequeño llora y requiere su tiempo, se puede alargar hasta 4. Cuando creo que se han hecho suficientes cambios y que tenéis una sesión completa y variada, os lo comunicaré y si aún ha quedado algo pendiente, lo haremos.

 

Què cal portar?

Robeta

Un parell de looks per haver un sol canvi. Prefereixo fer menys looks i més fotos sense robeta o només amb una faldilla o una pantalonets (i així tapar el volquer).

Tant la roba del nadó com la dels pares que sigui el més neutre possible: blancs, beigos, grisos, ... sense colors llampants i estampats.

 

Atrezzo

Podeu portar tot el que vulgueu: peluixos, lletres o la inicial en cartró, algun coixí amb forma d'animalet, xumets amb els seu nom, ...

 

Algun remei infal·lible per dormir-lo?

Tenia uns papis que el seu petit s'adormia amb una cançó del gran pianista Ludovico Einaudi, així que si teniu alguna cosa que us funcioni, porteu-la!

 

Et desplaces a l'hospital?

I tant! si també voleu fotos del primer o segon dia de vida,us ho aconsello, perquè són molt especials, però també molt específiques, no tenim massa espai ni atrezzo així que jo ho faria de més a més a la sessió del nadó.

Podeu consultar l’apartat fotografies a l'hospital per a més informació.

¿Qué traemos?

Ropita

Un par de looks para hacer un sólo cambio  Prefiero hacer menos looks y más fotos sin ropita o sólo con una falda o unos pantalones (para taparle el pañal).

Tanto la ropa del bebé como la de los padres, que sea lo más neutra posible: colores blancos, beige, grises… sin estampados ni colores estridentes.

 

Atrezzo

Podéis traer todo lo que queráis: peluches, letras o iniciales en cartón, algún cojín en forma de animalito, chupetes con su nombre…

 

¿Algún remedio infalible para dormirlo?

Tenía unos papis que dormían a su bebé con canciones del gran pianista Ludovico Einaudi, así que si tenéis algo que funcione, ¡traedlo!

 

¿Te desplazas al hospital?

¡Claro! Si también queréis fotos del primer o segundo día de vida, os lo aconsejo, porque son muy especiales, pero también muy específicas. No tendremos demasiado espacio ni atrezzo, así que yo lo haría de complemento de otra sesión de bebé.

Podéis consultar el apartado fotografias en el hospital para más información.

 

Com entregues les fotos?

Les fotos les entrego en un pendrive, perquè les tingueu en alta i en baixa qualitat, segons les volgueu imprimir o compartir a les xarxes socials.

 

Àlbums

Els àlbums són la manera de tenir el record sempre a ma, i la millor opció per completar una sessió.

A més a més, sempre són un excel·lent regal.

 

Còpies impreses + caixeta personalitzada

Les còpies impreses, permeten una relació més intima amb les fotos, el fet de tenir-les a les mans, poder-les color pel menjador de casa, emmarcarles, o possar un cordillet amb les fotos penjades...entre infintat de possibilitats!

 

Podeu consultar l’apartat quin albumàlbums o copies per a més informació.

 

¿Cómo entregas las fotos?

Las entrego en un pendrive, para que las tengáis en alta y en baja calidad, según si las queréis para imprimirlas o para compartirlas en las redes sociales.

 

 

Álbums

Los álbums son la manera de tener el recuerdo siempre a mano y la mejor opción para completar la sesión. Además, siempre son un excelente regalo.

 

Copias impresas + cajita personalizada.

Las copias impresas permiten una relación más íntima con las fotos. El hecho de tenerlas en las manos, poder colgarlas por el salón, enmarcarlas o ponerlas colgadas en un hilo… ¡hay infinidad de posibilidades!

 

Podéis consultar el apartado álbums o copias impresas para más información.

 

Si encara hi sou a temps...

Us aconsellem que feu el pack de sessions "Embaras + new born". Podríeu tenir en un sol àlbum tota aquesta etapa.

 

Podeu consultar l’apartat pack embaras + newborn per a més informació.

Si aún estáis a tiempo…

Os aconsejamos que hagáis el pack “Embarazo + new born”. Podréis tener en un sólo álbum toda esta etapa.

 

Podéis consultar el apartado pack embarazo + new born para más información.

Comencem?

Us aconsello contractar-ho amb temps per veure'ns, escollir una localització que us agradi i tenir tota la informació sobre quan surt de comptes la mare o per quan està programat el part.

¿Empezamos?

Os recomiendo que lo contratemos con tiempo para vernos, escoger una localización que os guste y tener toda la información sobre cuándo sale de cuentas la madre o para cuándo está concertado el parto.

 

© 2017 Copyright Maria Pageo