FOTOGRAFIA D'EMBARÀS

FOTOGRAFÍA DE EMBARAZO

 

El moment de l’embaràs és un moment molt especial. Us mereixeu tenir un record d’aquest moment tant dolç i el podreu disfrutar junts en un futur.

El momento del embarazo es un momento muy especial. Os merecéis tener un recuerdo de este momento tan dulce y lo podáis disfrutar juntos en el futuro.

En què consisteix una sessió d'embaràs?

Aquesta sessió consisteix en fer una de sessió de parella amb l’embaràs avançat. És qüestió de posar-vos en contacte amb mi i trobar un dia i un lloc per fer les fotos per a què que tingueu aquest record per sempre.

¿En qué consiste una sesión de embarazo?

Esta sesión consiste en hacer una sesión de pareja con el embarazo avanzado. Es cuestión de poneros en contacto conmigo y encontraremos un día y un lugar para hacer las fotos para que tengáis este recuerdo para siempre.

Quin és el moment ideal?

El moment ideal seria entre les setmanes 30 i 32, però el millor és que anem veient l’evolució de l’embaràs. Si hi ha prou panxa la sessió es pot avançar; en canvi, si la mare es troba bé i considerem que la panxa encara ha de créixer una mica, podem esperar una mica. La idea és no deixar-ho estar gaire, ja que el part es pot avançar o la mare cansar-se més.

 

On es fa la sessió?

La sessió es pot fer tant en interior com en exterior, a casa vostra o en estudi... en qualsevol lloc on us trobeu còmodes, tot i que jo recomano fer-les a la natura, on us podreu relaxar i gaudir més. A més, el contrast de la pell de la panxa amb la natura és molt especial. Per què dic la pell? Amb les sessions de retrat, és molt important veure la pell i sobretot amb les embarassades o els nadons les fotos són més intenses quan hi ha el joc de pell amb pell.  La imatge guanya molta més força.

¿Cuándo es el momento ideal?

El momento ideal sería entre las semanas 30 y la 32, pero lo mejor sería que vayamos viendo la evolución del embarazo. Si está lo suficientemente avanzado, la sesión se puede adelantar; en cambio si la madre se siente bien y con ganas, podemos esperar un poco más. La idea es no dejarlo demasiado, ya que el parto se puede avanzar o la madre sentirse cansada.

 

¿Dónde se hace la sesión?

Se puede hacer tanto en interior cómo en exterior, en casa o en el estudio… en cualquier sitio donde os sintáis cómodos aunque yo recomiendo hacerlas en plena naturaleza, donde os podréis relajar y disfrutar más. Además, el contraste de la piel con la naturaleza es muy especial. Digo la piel porque en las sesiones de retrato, es muy importante que se vea la piel, sobre todo en los casos de embarazadas o recién nacidos. La imagen tiene mucha más fuerza.

Què cal portar

Roba

Colors el més neutres possible: blancs, beix, grisos... evitar colors llampants i estampats.

A la mare li aconsellaria que portés alguna peça més vaporosa, com una faldilla llarga de tul o algun top o mocador per poder fer fotos sense samarreta/camisa podent-se tapar parcialment, si ho vol. Tot això són idees, així que no us preocupeu si no teniu tot això, ens adaptarem amb el que tinguem.

 

Atrezzo

Podeu portar tot el que vulgueu: peluixos, lletres o la inicial en cartró, algun coixí amb forma d'animalet, xumets amb els seu nom, les ecografies... qualsevol detallet que us fagi il·lusió.

¿Qué podemos traer?

Ropa

Colores lo más neutros posibles: blanco, beige, gris… evitar colores llamativos y estampados.

A la madre le aconsejo que traiga alguna pieza de ropa vaporosa, cómo una falda larga de tul o algún top o pañuelo para poder taparse y hacer fotos sin camiseta, si quiere. Todo esto son ideas, así que no os preocupéis demasiado, nos adaptaremos a lo que tengamos.

 

Atrezzo

Podéis traer todo lo que queráis: peluches, letras o la inicial en cartón, cojines en forma de animalito, chupetes con su nombre, las ecografías… cualquier detalle que os haga ilusión.

Pot venir la meva parella?

I tant! És una etapa que esteu vivint plegats, els dos en formeu part i si teniu fills ja, endavant! I si teniu mascotes, també! Si per vosaltres hi ha algú especial, serà benvingut!

¿Puede venir mi pareja?

¡Claro! Es un momento que estáis viviendo juntos, los dos formáis parte de esto. Si ya tenéis hijos ¡venid todos!. Y si tenéis mascotas, también son bienvenidas. Si para vosotros hay alguien especial ¡Será bienvenido!

Seguiment de la maternitat

Una idea molt divertida i emotiva és la possibilitat de fotografiar la panxa mes a mes, aquesta sessió sí que us la recomano per fer en estudi perquè serà molt més important fixar la mirada en l'evolució de la panxa que en elements de l'entorn de la foto que ens podrien distreure l'atenció. És interessant avisar el més aviat possible per tenir el màxim de temps/evolució fotografiat. La última foto podria ser la mare amb la mateixa posició amb el nadó en braços!

 

Comencem?

Primer de tot, si esteu pensant fer la sessió poseu-vos en contacte amb mi per reservar el dia que us vagi millor.

Seguimiento de la maternidad

Una idea muy divertida y emotiva es la posibilidad de fotografiar la barriguita mes a mes. Esta sesión sí que os recomiendo hacerla en estudio, ya que será importante fijar la mirada en la evolución del tamaño de la barriga y no en elementos del entorno de la foto, que podrían distraer la atención. Sería interesante contactar lo más pronto posible para tener el máximo de tiempo para ver la evolución del proceso. La última foto podría ser la madre, en la misma posición, con el bebé en brazos.

 

¿Empezamos?

Para empezar, si pensáis hacer la sesión, contactad conmigo para reservar el día que os vaya mejor.

 

¡Com entregues les fotos?

Les fotos les entrego en un pendrive, perquè les tingueu en alta qualitat i en baixa qualitat, segons les vulgueu imprimir o per compartir a les xarxes socials.

Però a part, tenim moltes altres opcions.

Podeu consultar l’apartat àlbums o còpies o quin àlbum per a més informació.

¿Cómo entregas las fotos?

Entrego las fotos en un pendrive, para que las tengáis en alta y en baja calidad, dependiendo si las queréis para imprimir o para compartir en las redes sociales.

Además, tenemos muchas otras opciones.

Podéis consultar el apartado álbums o copias impresas o qué álbum ara más información.

<

© 2017 Copyright Maria Pageo