ÀLBUM O CÒPIES?

-

¿ÁLBUM O COPIAS?

 

Què és millor un àlbum o còpies impreses per ensenyar-les o regalar-les?

¿Qué es lo mejor álbum o copias impresas para enseñarlas o regalarlas?

 

Acabem de fer una sessió de fotos i les tenim/tindrem oblidades en un pendrive o a l’ordinador. Què és millor que fem amb elles per ensenyar-les o regalar-les?

 

Tant l’àlbum com les còpies impreses són dues solucions molt vàlides per a poder apreciar físicament una sessió, ja que si no les traiem de l’ordinador és poc probable que les tornem a mirar.  Cada una de les opcions té les seves avantatges: l’àlbum és una manera de tenir totes les fotos en una sola peça “tancada”, ben protegida i amb una lectura visual seguida, com una narració.

Per la seva banda, les còpies transmeten altres sensacions, ja que les pots agafar per separat, tocar-les, les pots emmarcar fent varies fotos, col·locar-les sense marc pel menjador o lligar-les amb un cordill entre dos extrems...

 

Si encara no us heu decidit, tranquils! Totes dues són molt bones opcions i són un regal o un record preciós.

 

Podeu consultar l’apartat d’àlbums per a més informació.

Acabamos de hacer una sesión de fotos y las tenemos olvidadas en un pendrive o en el ordenador. ¿Qué es lo mejor que podemos hacer con ellas para enseñarlas o regalarlas?

 

Tanto el álbum como las copias impresas son dos opciones muy válidas para poder apreciar físicamente una sesión, ya que si no las sacamos del ordenador es poco probable que las volvamos a mirar. Cada una de las opciones tiene sus ventajas: el álbum es una manera de tener todas las fotos en una sola pieza “cerrada”, bien protegida y con una lectura visual seguida, como una narración.

Por su parte, las copias transmiten otras sensaciones, ya que las puedes coger por separado, tocarlas, las puedes enmarcar haciendo varias fotos, colocarlas sin marco por el salón o atarlas con un hilo entre dos extremos…

 

Si aún no os habéis decidido, tranquilos! Las dos son buenas opciones y son un recuerdo o un regalo precioso.

 

Podéis consultar el apartado de álbums para más información.

<

© 2017 Copyright Maria Pageo